Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konec sezóny

28. 6. 2012

Takže sezóna 2011/2012 je ukončená a z mého pohledu dopadla pro nás velice dobře.
Jak na podzim tak i na jaře se nám dařilo. První zápas s Inspirací jsme mohly sice vyhrát ale výdrž se ukázal, nýbrž nám někam odešla. Další zápasy sme čekaly takový výsledek jaký jaký sme dostaly. Stars-Pivrnec 2-5. Fofo-Stars 7-2.
Poté přišel zápas na který sme se velice těšily a hodně si veřily. Byl to krásný zápas ve kterým se ukázalo že jsme lepší než Beercastle a taky že nejsme nejslabší tým jak psalo ve svém článku DG 307.Zápas skončil 4-0 v náš prospěch díky krásnému hetricku Michala Pospíšila. Zde předvedl celý tým vynikající výkon.
Pak přišl zápas do kterého jsme šly s velkým odhodlání zístat 3 body. Victorka přijela nejen podzdě ale i někteří byl velice opití. Ale to nás neodradilo a tak jsem hrály. Ze začátku se naší bavili tím že se dívaly a blbly s utočníkem Victorky.Pochvíly jim, ale došlo že hrajem fotbal a tak sekonečně začlo hrát. Jenže díky škaredému počasí a povrchu se moc dobře hrát nedalo! A proto vyýsledek skončil tak jak skončil 1-1.
S posledním zápse sme počítaly že dopadne špatně, ale že nedáme branku o tom sme neuvažovaly xDDD. Jako na potvoru v prvních minutách se nám zranil jeden hráč a bylo o jednoho hráče mín a ke konci to zase schytalo koleno. Takže se nemůžeme divit že nám nestačily síly.

Na závěr chci poděkovat svému týmu za ohromující výkon v letošní sezóně a týmu FC Pivrnec za kontumační zápasy. Díky nim jsme se dostaly na 4.místo a tak můžem slavit.
Příjde pořádná bečka a oslava jak má být.

Jinka se uvidíme na turnaji 30.6 2012 který pořádá DG 307 a když né tam tak na staráku na osalvě.

Sportu zdar
                       Fotbalu obvzlášt´